Τρόποι αποστολής-παραλαβής προϊόντων

Σκοπός της mermaidsanddudes.com είναι η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων στους πελάτες της. Για το σκοπό αυτό υπάρχει επιλογή:

-ΑΤΤΙΚΗ

Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) σε περιοχές του Νομού Αττικής γίνονται μέσω της εταιρίας «Γενική Ταχυδρομική». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Αττικής είναι 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. με ελάχιστη χρέωση 2,50 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2 kg. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τις εταιρίες μεταφορών και θα ενημερώνεστε σχετικά.

– ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) στις περιοχές εκτός Αττικής γίνονται μέσω της εταιρίας «Γενική Ταχυδρομική». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Αττικής είναι 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, με ελάχιστη χρέωση 3,00 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2 kg. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τις εταιρίες μεταφορών και θα ενημερώνεστε σχετικά.
ΔΩΡΕΑΝ παράδοση για παραγγελίες άνω των 100€
*Παραγγελίες με μεγάλο όγκο/βάρος δύναται να αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες. Στην ανωτέρω περίπτωση θα σας ενημερώνουμε πριν την αποστολή.

-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ – Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00 ευρώ μέχρι τα 2 κιλά βάρους για περιοχές εντός νομού Αττικής και στα 4,00 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο.

Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τις εταιρίες μεταφορών και θα ενημερώνεστε σχετικά

-Παραλαβή από την έδρα μας. Οι παραγγελίες, για παραλαβή από την έδρα μας, μπορούν να δοθούν τηλεφωνικά ή με e-mail.

-Αποστολές στην Κύπρο. Κόστος αποστολής 15,00€ (έως 2 κιλά). Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τις εταιρίες μεταφορών και θα ενημερώνεστε σχετικά. Χρόνος παράδοσης εντός 4 ημερών.
– Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για αποστολές Ελλάδας & Κύπρου.
– Για αποστολές εκτός των παραπάνω χωρών θα σας ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής.